Aventureaza-te in Nepal cu Sega, autorul romanelor Namaste

Aventuri-in-Nepal-2017

Daca ti-a placut cartea, s-ar putea sa-ti placa si asta…

Sega si Lama, fratiorul cel drag si scump, iti propun un periplu fascinant, de 14 zile, alaturi de autor si de personaje, prin locurile descrise in Namaste. Un roman de aventuri spirituale in Nepal (bestseller Humanitas 2013)aceste locuri sunt sigure, chiar daca unele dintre ele au fost partial afectate de cutremurul din 25 aprilie 2015.

Curajul de a renunta la doua saptamani din viata ta obisnuita ca sa te aventurezi cu noi in fabuloasa tarisoara de la poalele Muntilor Himalaya iti va fi rasplatit din plin.

harta-nepalKathmandu. Bhaktapur. Pashupatinath. Templul Maimutelor. Boudhanath. Zbor spre Everest. Trekking in Annapurna. Rafting pe Trisuli. Zbor cu parapanta la Pokhara. Safari in jungla din Chitwan. Vizita la locul nasterii lui Buddha.

Fiecare zi din aceste doua saptamani va fi spectaculoasa si inedita. Te vei strecura pe stradutele intortocheate din Thamel, printre vanzatori ambulanti, ricse, taxiuri, dube si motociclete, vei admira frumusetea pagodelor din Piata Durbar, cele ramase in picioare dupa cutremur, vei fi fermecat de diversitatea reprezentarilor religioase din Templul Maimutelor, complex din care un singur turn s-a prabusit si cateva statui au fost avariate la cutremur, te vei reculege invartind rotile de rugaciune din jurul imensei stupa din Boudhanath, foarte putin afectata de cutremur, vei dori sa iei cu tine picturile thangka din manastirile buddhist-tibetane, te vei putea infiora pe malul raului Bagmati in fata rugurilor funerare de la Pashupatinath, vei afla ce inseamna cu adevarat un centru artistic si mestesugaresc cand vei ajunge la Bhaktapur, orasul vechi unde o parte dintre monumente au cazut la cutremur, te vei avanta pe apele involburate ale raului Trisuli cu pluta Capitanului Shaila, te vei lansa cu parapanta de la Sarangkot deasupra lacului Phewa, vei urca poteci de munte calauzit de Lama, ca sa vezi de aproape varfurile semete ale Annapurnei, te vei scalda la Tatopani in apele fierbinti, le vei cunoaste pe Maya si Sushma din Shangri-La, vei vedea cum traiesc refugiatii tibetani in tabara lor de langa Pokhara, vei intra in Gradina Sacra, unde s-a nascut Siddhartha Gautama, cel care a devenit Buddha – asta daca vei reusi sa treci de vigilentul Monstru din Lumbini deghizat intr-un sadhu, vei ajunge la Kapilavastu unde ajuns-a si Segghartha, vei patrunde in inima junglei alaturi de Hari, ghidul expert personal, vei face baie cu elefantii, vei aluneca pe raul Rapti cu canoea, printre crocodilii care se incalzesc la soare, vei dansa alaturi de calusarii din Sauraha, vei face o incursiune intr-un satuc arhaic, locuit de populatia Tharu, vei manca dal bhat cu mana goalavei zbura pana la Everest ca sa-l vezi la o aripa distanta si vei ateriza in cele din urma inapoi in Thamel, departe de toate, dar mai aproape de tine decat ai fost vreodata.

Sega, Lama si un grup de cititori-aventurieri.Pierdut si regasit in Thamel.Pema, astrologul.Boudhanath, cea mai mare stupa din Nepal.Intelepciune la 100 de rupii bucata.Thangka, pictura buddhista.Vechiul oras Patan.Roti tibetane de rugaciune.Semnatura lui Hillary.Frumoasa Asmita.Templul Maimutelor.Sculptura in lemn, la Bhaktapur.

Descarca brosura si inscrie-te!

Hai in Nepal pentru o aventura cum scrie la carte. Afla impresiile aventurierilor de pana acum si, daca doresti sa participi, descarca brosura de mai jos, in care vei gasi toate detaliile.

Impresii

Dor de Nepal | Cine este Lama | Aventuri in Nepal, traite pe viu | Curaj?! Ma faci sa rad! | Gustul Nepalului | Kiss kiss kiss! | Nepalul meu | Nepalul, ca o vraja! | Aventurieri in Tara Minunilor | Namaste, my brother! | Shangri-La exista!

 

Everest, la o aripa distanta.Popas pe munte.Rucsacuri traditionale.Copii nepalezi.Cu pluta pe Trisuli.Cu autobuzul local.Pe malul raului Trisuli.Oale si ulcele.Asezare de munte.Mio si Shanti.Pe urmele lui Buddha.Pagoda Pacii.Pe raul Rapti.O baie de praf.Tatopani, apele fierbinti.Cursa nebuneasca.Momo: coltunasi tibetani.Jeep safari.Lumbini in zori. Arheologul-sef Basanta Bidari.Unde s-a nascut Buddha.Cu Annapurna pe fundal.Dal bhat.Sega, serpasul.Batran de la munte sus.Cu Hari prin jugla.Holi, razboiul culorilor.Calugar ratacitor.Cu pluta Capitanului Shaila.Saddhusi la Pashupatinath.Deasupra Pokharei.Poon Hill, 3210 m.Swayambhunath.Manastirea din tabara de refugiati tibetani, langa Pokhara.

 

Brosura 2017

Descarca brosura in care vei gasi tot ce trebuie sa stii despre Aventurile in Nepal cum scrie la carte. Ai insa putintica rabdare, documentul PDF cantareste 22 MB, deci s-ar putea ca operatiunea sa dureze un pic.

Cu un clic stanga deschizi brosura in browser, cu un clic dreapta o salvezi direct in computer.

 

AVENTURI IN NEPAL, CUM SCRIE LA CARTE
19 martie - 2 aprilie 2017
Durata: 14 zile
Locuri: 8 disponibile
Cost: de la 1.450 USD