Sega, autorul

Lama & Sega

La data de 11 iunie 2008, dupa 7 ani de-acasa, 17 ani de scoala, 11 ani de facut reclame si o viata launtrica framantata, plina de cautari febrile, dar sterile, mi-am indesat intrebarile fara raspuns într-un rucsac, mi-am luat inima-n dinti si lumea-n cap si m-am dus hat, departe, tocmai in India. Sau Tara Diavolului, cum probabil ai aflat ca i se mai spune.

Timp de un an, m-am aventurat din ashramul lui Osho pana la locul nasterii lui Buddha, in Nepal, din nordul tibetan al Indiei pana in sudul ei dogoritor, dar oricat am scotocit n-am gasit  nici iluminarea mult ravnita si nici alti diavoli in afara de proprii mei demoni. L-am gasit in schimb pe Lama, care le contine pe toate…Cartile

Namaste. Un roman de aventuri spirituale in India, a vazut lumina tiparului in vara lui 2012, iar Namaste. Un roman de aventuri spirituale in Nepal a aparut un an mai tarziu. Ambele carti au devenit bestsellers, iar eu, guru :)

Nu voi zice insa „si-am incalecat pe-o sa” si nici „am trait fericit pana la adanci batraneti”, caci Namaste e o trilogie si, prin urmare, a mai ramas de scris o carte ca sa o inchei. Dar asta e o alta aventura… Pentru o aventura cum scrie deja la carte, clic aici.